ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Ο panetakias προτείνει τριάδα απ'το Europa League!


Καλησπέρα σας. Europa League σήμερα με τις ρεβάνς των προημιτελικών, με πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα δώσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ήδη φαβορί απ'τις πρώτες αναμετρήσεις είναι Άρσεναλ και Ατλέτικο, όμως οι ανατροπές μπορούν να γίνουν.

Να θυμηθούμε τι έγινε στα πρώτα παιχνίδια :
Άρσεναλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας  4-1
Λειψία - Μαρσέιγ  1-0
Λάτσιο - Ζάλτσμπουργκ  4-2
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σπόρτιγκ Λισαβόνας  2-0

-Θεωρούμε οτι στο καυτό Βελοντρόμ σήμερα η Μαρσέιγ έχει τον πρώτο λόγο, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση. Σαφέστατα καλύτερη και ποιοτικότερη της αντιπάλου της η Μαρσέιγ με όπλο της τον κόσμο που θα γεμίσει σήμερα το γήπεδο (πάνω απο 60.000 εισιτήρια πωλήθηκαν) είναι έτοιμη για ακόμα μία ευρωπαϊκή διάκριση. Οι Γερμανοί θα παίξουν όσο το δυνατόν πιο αμυντικά μπορούν, κάτι που τους βγαίνει φέτος ευρωπαϊκά, χτυπώντας με αντεπιθέσεις. Βασικός προορίζεται ο Κώστας Μήτρογλου, σημαντική και η επιστροφή του Τοβέν. Θα απουσιάσουν οι Μανταντά, Ραμί και Ρολάντο.
Από πλευράς Γερμανών εκτός έμειναν οι Λάιμερ, Ιλσάνκερ και Χάλσενμπεργκ.
Προτείνουμε τον (1) με απόδοση 2.00

-Η Ατλέτικο είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Europa League. Με παρακαταθήκη το 2-0 της πρώτης αναμέτησης στο Μετροπολιτάνο, θα προσπαθήσει να το διαφυλάξει, ακόμα και να πετύχει κάποιο γκολ για να σιγουρέψει την πρόκριση. Η Σπόρτιγκ θα τα δώσει απ'την αρχή όλα έτσι ώστε να καταφέρει να σημειώσει κάποιο γρήγορο γκολ και να ελπίζει για την ανατροπή.
Κοεντράο, Ντόστ, Πιτσίνι, Καρβάλιο, Σέζαρ, Πόδενς, Λεάο οι απουσίες για την Σπόρτιγκ.
Φελίπε Λουίς η σταθερή απουσία για την Ατλέτικο.
Προτείνουμε το g/g με απόδοση 1.75

-Η Ζάλτσμπουργκ απέδειξε στο Ολίμπικο οτι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά πετυχαίνοντας δύο γκολ κι έχοντας αρκετές στιγμές, αλλά αμυντικά ήταν κακή και δέχθηκε 4 γκολ, πράγμα ανεπίτρεπτο για νοκ-άουτ φάση. Αν διορθωθούν απόψε αυτές οι αμυντικές ατέλειες και σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή επίθεση των Αυστριακών , δε θα είναι απίθανο η Ζάλτσμπουργκ να καταφέρει να είναι η ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά. Η Λάτσιο απ'την άλλη έχει την εμπειρία και πολύ περισσότερο το 4-2 του πρώτου αγώνα, ένα σκόρ που είναι σημαντική παρακαταθήκη για την αποψινή ρεβάνς. Ο Σαμασέκου θα απουσιάσει για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Πάτρικ. Επιστρέφουν οι Ράντου και Παρόλο.
Φαβορί για την πρόκριση οι Λατσιάλι, αλλά ο ενθουσιασμός των Αυστριακών προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στην αποψινή αναμέτρηση. Θα ρισκάρουμε και θα
Προτείνουμε τον (1) με απόδοση 2.05

Εχθές είχαμε 1/2 προβλέψεις
ΡΕΑΛ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  3-1 (η πρόταση μας ήταν 4-6 γκολ)
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΣΕΒΙΛΛΗ   0-0 (η πρότασή μας ήταν 4-6 γκολ)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!!!

panetakias

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!