Η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού : Πολλά τα προβλήματα ενόψει Λάρισας - Τελευταία νέα


Μετά τις διακοπές του Πάσχα οι παίκτες του Παναιτωλικού επέστρεψαν στις προπονήσεις και πλέον ξεκινάει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ.

Πάρα πολλά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τραϊανός Δέλλας καθώς πέρα των τραυματισμών δεν υπολογίζει και παίκτες σημαντικούς που είναι τιμωρημένοι.

Οι Ιταμπέλ και Ροντρίγκες παραμένουν τραυματίες και συνεχίζουν με θεραπεία και ατομικό. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε σήμερα και με τον Χαντάκια ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ημιτενοντώδη μυ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Να θυμίσουμε οτι τιμωρημένοι για το ματς με την ΑΕΛ είναι οι Μάζουρεκ και Μπεχαράνο, δύο απ'τους σημαντικότερους παίκτες του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν.

Στα θετικά η συμμετοχή των Άργκους και Γουίλιαν σε μεγάλο μέρος του προγράμματος, αλλά και η επιστροφή του Ρότσα που συμμετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις και είναι μια επιπλέον λύση για τον ''Κολοσσό'' .

Αν δε καταφέρει ο Άργκους να είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή και με δεδομένη την απουσία του Χαντάκια, τότε πιθανότατα θα δούμε κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μιχάι-Τσοκάνη με τον Ρότσα να αγωνίζεται στ' αριστερά και τον Μαρινάκη στη δεξιά πλευρά. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Πάουλο-Μπράβο πιο μπροστά ως αντι-Μάζουρεκ θα μετατοπιστεί ο Ρόσα, δεξί εξτρέμ ο Ντίας, αριστερά ο Κλέσιο και στην κορυφή ο Μοράρ. Μία ενδεκάδα που ίσως έχει αλλαγές με τους Γιαννιώτη και Βασιλούδη να διεκδικούν θέση βασικού.

Παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Η αυριανή θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στο Εμιλέον.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!