Τελευταία νέα Παναιτωλικού και ΑΕΛ


Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναιτωλικό καθώς πέρα των γνωστών απόντων Ροντρίγκες, Ιταμπέλ, Χαντάκια και Γουίλιαν που συνεχίζουν με ατομικό και θεραπεία, στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας είδε ακόμα τρείς ποδοσφαιριστές του να εγκαταλείπουν.

O λόγος για τους Κλέσιο, Μύγα και Βακράκο. Ο Μοζαμβικανός δε συμμετείχε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Μύγας αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ο Βακράκος υπέστη βαρύ διάστρεμμα. Να θυμίσουμε οτι οι Μάζουρεκ και Μπεχαράνο δε θα αγωνιστούν με την ΑΕΛ, λόγω καρτών που έχουν συμπηρώσει. Απότέλεσμα ο Παναιτωλικός να έχει 9 απουσίες για τον αγώνα της Κυριακής και με μεγάλη δυσκολία να συμπληρώνει 18άδα.

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής. Αύριο πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση στις 11.00 το πρωί στο Εμιλέον κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Όσον αφορά την ΑΕΛ δεδομένη θεωρείται η απουσία του τραυματία Λεοζίνιο που θα χάσει και τον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ. Από και και πέρα η συμμετοχή των Κρίζμαν και Γουάλας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, δύο παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό και υπάρχει ο φόβος της υποτροπής. Στα θετικά η επιστροφή του Αγκάνοβιτς που θα δώσει επιπλέον λύσεις στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου. Αύριο πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα και φυσικά η ανακοίνωση της αποστολής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!