Σαν σε προπόνηση ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Παναιτωλικού


Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός καιγόταν για τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να καπαρώσει την 3η θέση, επικράτησε εντέλει εύκολα με 4-0 του Παναιτωλικού, που φάνηκε μόνο στο πρώτο μισάωρο και γνώρισε ακόμη μία ήττα δεχόμενος για 4η φορά στο φετινό πρωτάθλημα 4 γκολ!

Σε ματς που δε χωράει και πολύ κριτική, καθώς ο Παναιτωλικός ήταν κακός, χωρίς πάθος, με εύκολα λάθη αλλά και τραγική αμυντική λειτουργία, το μόνο που έμεινε ήταν το δοκάρι του Μοράρ στο 8' και το τρομερό σουτ του Ρόσα στο 32' που έβγαλε εντυπωσιακά ο νεαρός Χουτεσιώτης. Από κει και πέρα ο Παναιτωλικός ήταν τραγικός. Αρχικά είχε δεχθεί γκολ στο 25' απ'τον Ρομαό, με τον Κυριακίδη να μην αντιδράει σωστά και ουσιαστικά να χρεώνεται το πρώτο γκολ. Σαν σε προπόνηση αργότερα ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα δύο γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο. Στο 34' με τον Φορτούνη και στο 38' με τον Ανσαριφάντ. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46' με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ανσαριφάντ.

Αυτός που διασώθηκε απ'τον Παναιτωλικό ήταν ο Ρόσα καθώς ήταν ο μόνος που προσπαθούσε καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με κράτημα της μπάλας, καλές κινήσεις, τρεξίματα, αλλά και με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αρνητικότατη όλη η άμυνα του Παναιτωλικού, πολύ κακοί οι Μύγας και Ρότσα.

Ο Παναιτωλικός κλείνει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που κυνηγάει την πέμπτη θέση και μόνο αδιάφορος δε θα είναι.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων :
Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ρομαό (58' Αντρέ Μαρτίνς), Φορτούνης, Μιραλάς (73' Βέργος), Ομάρ (76' Ιγκόρ), Ανσαριφάντ, Χατζισαφί, Ανδρούτσος, Ένγκελς, Νικολάου, Βρουσάι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Ρότσα (76' Βασιλούδης), Μπεχαράνο (66' Μπράβο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας (81' Βακράκος), Ρόσα, Μάζουρεκ, Μύγας.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!