Κόντης: «Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες με εξαιρετικό ταλέντο μεσοεπιθετικά»


O προπονητής του Ολυμπιακού, Χρήστος Κόντης μίλησε στη κάμερα της Nova και αναφέρθηκε για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε :

Για τις απουσίες ενόψει Παναιτωλικού: «Είμαστε χωρίς προβλήματα, είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι εκτός του τιμωρημένου Σισέ. Η επέμβαση του Κούτρη πήγε πολύ καλά, θα χρειαστεί το επόμενο δίμηνο για να είναι έτοιμος για την προετοιμασία. Θα έχει το χρόνο να επανέλθει. Το πρόβλημα το είχε για αρκετό καιρό μιας και μπαινόβγαινε ο ώμος του, θεωρώ ότι μαζί με τον γιατρό πήρε τη σωστή απόφαση». 

Για τις διαφορές Απόλλωνα-Παναιτωλικού: «Είναι λίγο διαφορετικές οι ομάδες, ο Παναιτωλικός έχει αλλάξει με τον Δέλλα, δέχεται πιο δύσκολα γκολ αλλά δεν παίζει μαζική άμυνα όπως ο Απόλλωνας. Στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο να κλειστεί μια ομάδα, καθώς είναι μεγάλο γήπεδο και πάντα βρίσκεις χώρους. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι» 

Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες με εξαιρετικό ταλέντο μεσοεπιθετικά. Με παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ατομικά φάσεις, όπως ο Ντίας, ο Ρόσα,,ο Μοράρ. Πρέπει εμείς να έχουμε την κατοχή και να προσέχουμε τις αντεπιθέσεις». 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!