Που είσαι κόσμε;;;


Δυστυχώς ούτε και χθές ο κόσμος του Παναιτωλικού έδωσε δυναμικό παρών παρά το κάλεσμα που είχαν κάνει οι οργανωμένοι (πόλεμο στον πόλεμο κι όλοι γήπεδο).

Κόπηκαν 1.782 εισιτήρια συνολικά, σ'ένα παιχνίδι που παρά το γεγονός οτι δεν είχε τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Παναιτωλικό, είχε όλα τα υπόλοιπα έτσι ώστε ο κόσμος να πάει να στηρίξει την ομάδα.

Κυριακή, ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, η ώρα καλή, φθηνά εισιτήρια και το κυριότερο το παιχνίδι δεν μεταδίδονταν ζωντανά απ'το συνδρομητικό κανάλι, ο κυριότερος λόγος για να πάει κάποιος εχθές γήπεδο, όσοι βέβαια υποστηρίζουν τον Παναιτωλικό.

Δεν είδαμε ούτε και χθές κόσμο, είναι κακό το γήπεδο να γεμίζει και να έχει πάνω απο 3.000 μόνο με τις μεγάλες ομάδες και στα υπόλοιπα παιχνίδια να υποτιμάται η όλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Δε λέει κάτι, ούτε είναι δικαιολογία το γεγονός οτι η ομάδα προέρχονταν από βαριά ήττα, ίσα ίσα μέσα από ήττες η στήριξη στην ομάδα θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Όπως και να'χει οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα σ'αυτό τον κόσμο που εχθές παραβρέθηκε στο γήπεδο και πολύ περισσότερο στους Warriors που απ'την αρχή της σεζόν είναι συγκλονιστικοί και στηρίζουν την ομάδα όσο κανείς άλλος!







ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!