Τι περιμένουμε απ'τον Παναιτωλικό στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές


Πλησιάζουμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ (το Σούπερ μας μάρανε) με αποφάσεις να εκκρεμούν και συγκεκριμένα εφέσεις, πιθανότατα με πρωταθλήτρια την ΑΕΚ που το άξιζε, έχει υποβιβαστεί ήδη ο Πλατανιάς ο οποίος περιμένει τη δεύτερη ομάδα που θα τον ακολουθήσει στη Football League, πιθανότατα η Κέρκυρα.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η 5η θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή έξοδο με την προυπόθεση βέβαια η ΑΕΛ ή ο Πανιώνιος να μην κατακτήσουν το φετινό κύπελλο Ελλάδος. Για την 5η θέση μάχονται περισσότερο Αστέρας, Ξάνθη και Πανιώνιος και με λιγότερες πιθανότητες ο Παναιτωλικός όντας στην 8η θέση με 32 βαθμούς, που έχασε σημαντικό όμως έδαφος στα εκτός έδρας παιχνίδια με Απόλλων και Ξάνθη που γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Την ερχόμενη (27η) αγωνιστική ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ (Κυριακή-15.00) και με ενδεχόμενη νίκη θα εξαντλήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες της 5ης θέσης χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να έχει τεθεί ως βασικός στόχος τη φετινή περίοδο, απλά είναι κάτι που βγήκε στην πορεία. Την 28η αγωνιστική εντός έδρας ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τη Λαμία, την 29η αγωνιστική παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και την τελευταία (30η) αγωνιστική υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης, ματς που μπορεί να είναι και κομβικό.

Αυτό που περιμένουμε απ'τον Παναιτωλικό είναι να μπαίνει συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της περιόδου, να μη φανεί αδιάφορος (όπως με Απόλλωνα) καθώς μαθηματικά είναι ακόμα στο κόλπο και φυσικά να έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μέχρι το φινάλε, ακόμα κι αν δεν είναι 5ος τουλάχιστον ένα καλό πλασάρισμα θα παίξει το ρόλο του.

Τέσσερις στροφές ακόμα..για να δούμε..



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!