Άργκους : ''Την επόμενη σεζόν ο Παναιτωλικός θα είναι τουλάχιστον μέσα στη πεντάδα''


Στην κάμερα της Nova μίλησε και ο Άργκους Σοάρες ο οποίος αναφέρθηκε  στους λόγους της ήττας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τους ανθρώπους της και την πόλη του Αγρινίου, ενώ αναφέρθηκε και στο στόχο της πεντάδας για την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά :

''Προσπαθήσαμε, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε τρεις ευκαιρίες και τις έκανε όλες γκολ. Είχαμε κι εμείς ευκαιρίες τις οποίες δε καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ. Φταίει γι'αυτό και ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ο οποίος έκανε πάρα πολύ καλές επεμβάσεις. Προπονούμαστε κάθε εβδομάδα για να νικήσουμε, εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά απλά δε μπορέσαμε.

Πιστεύω οτι την επόμενη σεζόν ο Παναιτωλικός θα είναι τουλάχιστον μέσα στη πεντάδα. Ήρθα φέτος στην Ελλάδα μετά απο έναν τραυματισμό και μια δύσκολη περσινή χρονιά, ο Παναιτωλικός ήταν δίπλα μου, η ομάδα, η πόλη, μου άνοιξαν τις πόρτες, με αγκάλιασαν κι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος όσο κι η οικογένειά μου τους αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα όσο και η πόλη του Αγρινίου, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσω και του χρόνου στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό ''

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!