Ενέα Μιχάι : «Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα νέα παιδιά και σήμερα έπαιξαν αρκετά »


Το «σύνθημα» για την επόμενη σεζόν έδωσε ο Μιχάι, μετά την ήττα του Παναιτωλικού στο Φάληρο. 

«Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αλλά φάνηκε η ικανότητα των παικτών του Ολυμπιακού.  Πήγαμε δεύτεροι στις μπάλες. Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα νέα παιδιά και σήμερα έπαιξαν αρκετά. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε στη πεντάδα. Θέλει πολύ δουλειά», ανέφερε στην κάμερα της NOVA. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μιχάι :
''Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε δύο πάρα πολύ καλές ευκαιρίες ένα δοκάρι κι ένα πολύ καλό σουτ του Φάρλεϊ, ήμασταν άτυχοι και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν σε καλή μέρα σήμερα, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα, απο κεί και πέρα η ικανότητα των παικτών του Ολυμπιακού φάνηκε. Έκανε τρεις ευκαιρίες κι έβαλε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κάναμε ένα λάθος, δεχθήκαμε ένα τέταρτο γκολ κι έτσι γράφτηκε το σκορ.

Πήγαμε δεύτεροι στις μπάλες κι απο κει και πέρα δεν ελέγχαμε τους παίκτες μέσα στη περιοχή ήταν και δύσκολες φάσεις διότι οι παίκτες που σκοράρανε ερχόντουσαν έξω απ'την περιοχή και είναι πολύ δύσκολο για έναν αμυντικό να προλαβαίνει μία τέτοια μπαλιά πίσω στο πέναλτι. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε.

Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα νέα παιδιά πρέπει να παίρνουν ευκαιρίες να δείχνουν το ταλέντο τους. Απο κει και πέρα είναι πολύ ευχάριστο που κι εμείς σήμερα χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες απ'την ακαδημία, αυτός είναι κι ο στόχος του Παναιτωλικού για τα επόμενα χρόνια. Ο προπονητής βλέπει πράγματα για τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε στη πεντάδα. Σίγουρα αυτό θέλει πολλή δουλειά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. ''

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!