Τελικό : ΑΕΛ - Παναιτωλικός 4-2


Ο Παναιτωλικός ήταν κατώτερος των περιστάσεων, πλήρωσε την τραγική του αμυντική λειτουργία, το γεγονός οτι έμεινε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες, η ΑΕΛ το ήθελε περισσότερο, ήταν καλύτερη και το 4-2 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, με τον Παναιτωλικό να παραμένει στους 32 βαθμούς, χωρίς βλέψεις για κάτι παραπάνω και την ΑΕΛ να κλειδώνει την παραμονή της. Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας σ'αυτή τη live περιγραφή, καλό απόγευμα σε όλους!!

ΤΕΛΟΣ : ΑΕΛ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  4-2
(8' Μιλοσάβλιεβιτς, 15' Γκόλιας, 42' πέν. Ναζλίδης, 57' Αγκάνοβιτς / 1' Μοράρ, 61' αυτ. Μασούρας)


-Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

-Πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το τέλος της αναμέτρησης, με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί εδώ και ώρα!

86' Ο Κυριακίδης κάνει σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Μλαντένοβιτς!! ΜVP o τερματοφύλακας του Παναιτωλικού!

84' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Περόνε, αποκρούει ο Κυριακίδης!

82' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Ντίας να στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μοράρ απ'τα δεξιά.

Αλλαγές :
ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ έξω - ΜΠΑΛΛΑΣ μέσα (80')
ΚΛΕΣΙΟ έξω - ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ μέσα (81')


75ο λεπτό : Παραμένει το 4-2 υπέρ της ΑΕΛ

Οι αλλαγές έως τώρα :
ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ έξω - ΠΕΡΟΝΕ μέσα (62')

ΜΠΡΑΒΟ έξω - ΡΟΤΣΑ μέσα (63')
ΜΑΣΟΥΡΑΣ έξω - ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ μέσα (69')


70ο λεπτό : ΑΕΛ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  4-2

-Τα 6 γκόλ που έχουν επιτευχθεί έως τώρα είναι τα περισσότερα γκολ που έχουν σημειωθεί φέτος σε αγώνα του Παναιτωλικού, ενώ το σκορ 4-2 αν παραμείνει μέχρι τέλους θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο σκορ όσον αφορά τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις 7/10/1998 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής (4-2).

ΓΚΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!! Μειώνει σε 4-2 με αυτογκόλ του Μασούρα στο 61' ο Παναιτωλικός, έπειτα από σέντρα του Ρόσα, λάθος αχρείαστο του δεξιού οπισθοφύλακα της ΑΕΛ.

Στο 57' με κοντινή κεφαλιά ο Αγκάνοβιτς αφύλαχτος έπειτα από σέντρα του Χούμπτσεφ απ'τα αριστερά, νίκησε τον Κυριακίδη κι έγραψε το 4-1, ένα βαρύ σκόρ για τον Παναιτωλικό, που δείχνει να τα'χει χαμένα!

ΓΚΟΛ!!  4-1 Η ΑΕΛ !!

55ο λεπτό : Παραμένει το 3-1

-Ο Παναιτωλικός στο επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία στο Αγρίνιο, θα έχει μόνο έναν διαθέσιμο αμυντικό χάφ τον Μπράβο, καθώς ο Πάουλο θα είναι τιμωρημένος λόγω της σημερινής κόκκινης, ο Μπεχαράνο επίσης τιμωρημένος λόγω καρτών και ο Ιταμπέλ τραυματίας.

-Δεν υπάρχουν αλλαγές στις δύο ομάδες, σ'αυτό το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα στατιστικά του πρώτου μέρους τα λένε όλα :


Ο Παναιτωλικός πραγματοποιεί μία τραγική εμφάνιση έως τώρα, δε κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ του 0-1, η ΑΕΛ δείχνει η ομάδα που θέλει περισσότερο το παιχνίδι σήμερα. Βέβαια σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η αποβολή του Πάουλο απ'το 20' . Αναμένουμε για το δεύτερο ημίχρονο σε περίπου 10 λεπτά από τώρα.

ΤΕΛΟΣ Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΑΕΛ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-1 (8' Μιλοσάβλιεβιτς, 15' Γκόλιας, 42' πέν. Ναζλίδης / 1' Μοράρ)

Καθαρό το πέναλτι που κέρδισε ο Ναζλίδης απ'τον Τσοκάνη.

ΓΚΟΛ!! Ευστοχεί ο Ναζλίδης με πέναλτι αλά Πανένκα για το 3-1!

ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ 40'

Μαρτυρικά συνεχίζεται το παιχνίδι για τον Παναιτωλικό με την ΑΕΛ να ασκεί τρομερή πίεση και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες.

34ο λεπτό : Τη μία μετά την άλλη ευκαιρία χάνει η ΑΕΛ! Ντέλετιτς και Ναζλίδης νικήθηκαν ξανά απ'τον Δημήτρη Κυριακίδη, που κρατάει όρθιο έως τώρα τον Παναιτωλικό με τις επεμβάσεις του.

30ο λεπτό : Σουτ του Ντέλετιτς, η μπάλα περνάει άουτ

27ο λεπτό : Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μασούρα να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Κυριακίδη, με τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού να λέει ΟΧΙ !

25ο λεπτό : Παραμένει το 2-1 υπέρ της ΑΕΛ

Ο Μάρκος Πάουλο δέχθηκε απ'ευθείας κόκκινη κάρτα απ'τον διαιτητή καθώς φαίνεται να χτυπάει με αγκωνιά τον Μασούρα σε μία αψιμαχία που είχαν οι δυο τους. Με 10 συνεχίζει ο Παναιτωλικός, πολύ δύσκολο πλέον το έργο του.

20' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!

-Απίστευτα κακή αντίδραση απ'τον Παναιτωλικό έπειτα απ'το γρήγορο γκολ που πέτυχε.

15' ΓΚΟΛ!!  Η ΑΕΛ γυρίζει το παιχνίδι με σκόρερ τον Γκόλια! Με γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ντέλετιτς, ο αμυντικός της ΑΕΛ κερδίζει στον αέρα τον Πάουλο και κάνει το 2-1

-Να τονίσουμε οτι δεν ξεκίνησε ο Κριζμάν βασικός όπως αρχικά είχε δηλωθεί , καθώς την τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή με τον Αγκάνοβιτς.

8' ΓΚΟΛ!! Ισοφαρίζει η ΑΕΛ, έπειτα από πολύ κακό στήσιμο της άμυνας του Παναιτωλικού , ο Μιλοσάβλιεβιτς με σουτ εξω απ'την περιοχή κάνει το 1-1.

-Πιέζει η ΑΕΛ για την ισοφάριση!

4'  Ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Κυριακίδης αποκρούει τα σουτ των Αγκάνοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς

3'  Σούτ του Μασούρα, η μπάλα λίγο άουτ!

-Μόλις στα 35 δευτερόλεπτα του αγώνα ο Παναιτωλικός ανοίγει το σκόρ με τον Βλάντ Μοράρ έπειτα από βαθιά μπαλιά βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Μπόζοβιτς και με ωραία λόμπα έγραψε το 0-1! Εντυπωσιακό ξεκίνημα!!

1'  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.00  Ξεκινάει η αναμέτρηση. Να θυμηθούμε τις ενδεκάδες :
ΑΕΛ  Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μόρας

Παναιτωλικός  Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Γιαννιώτης, Τσοκάνης, Πάουλο, Μπράβο, Κλέσιο, Ντίας, Ρόσα, Μοράρ

14.58  Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης o Eμμανουήλ Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

14.57  Μόλις μία φορά έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, στο περυσινό παιχνίδι των δύο ομάδων η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Φάρκα. Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων σε όλες τις κατηγορίες. 6 οι νίκες των βυσσινί, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη για τον Παναιτωλικό σε αγώνα Κυπέλλου στα πέναλτι. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 3-1!

14.55  Στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 1-0 εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ΑΕΛ είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0.

14.52  Διαφορετικοί οι λόγοι της νίκης σήμερα για τις δύο ομάδες. Η μεν ΑΕΛ θέλει με νίκη να κλειδώσει την παραμονή, ενώ ο Παναιτωλικός με νίκη να πλησιάσει κι άλλο την 5η θέση.

14.50  H AEΛ ισοβαθμεί στη 12η θέση της βαθμολογίας με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας 26 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.

14.40  Η λογική λέει οτι δίπλα στον Μιχάι θα αγωνιστεί ο Μαρινάκης, ενώ ο Γιαννιώτης σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, με τον Τσοκάνη στ'αριστερά. Παρά το γεγονός οτι ο Κλέσιο δεν είναι 100% έτοιμος, ξεκινάει βασικός.

14.37  Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό : Koυσιάδης, Άργκους, Μύγας, Ρότσα, Παρράς, Νταλακούρας, Βασιλούδης

14.35  Στον πάγκο για την ΑΕΛ : Θεοδωρόπουλος, Περόνε, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Αγκάνοβιτς

14.32  Ενδεκάδα Παναιτωλικού : Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Γιαννιώτης, Τσοκάνης, Πάουλο, Μπράβο, Κλέσιο, Ντίας, Ρόσα, Μοράρ

14.30  Να περάσουμε στις ενδεκάδες των δύο ομάδων - ΑΕΛ :
Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μόρας

14.28  Καλησπέρα σας, μέσω του panetolikosnews θα παρακολουθήσετε σε ζωντανή εξέλιξη την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΛ, παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ και ξεκινάει στις 15.00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!