Ο παθιασμένος Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Λαμίας - Σχόλιο αγώνα


Ο Παναιτωλικός επικράτησε της Λαμίας 1-0 σήμερα στο Αγρίνιο για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκόρερ ο Βλάντ Μοράρ με πέναλτι στο 75ο λεπτό με τον Ρουμάνο να φτάνει τα 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν η 4η διαδοχική νίκη του Παναιτωλικού εντός έδρας (Πλατανιάς, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία).

Ο Παναιτωλικός έδειξε απ'την αρχή του παιχνιδιού οτι ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη καθώς πίεζε έτσι ώστε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για το γκολ με τη Λαμία μόνο να αμύνεται καθώς όπως φάνηκε σε όλο το παιχνίδι, αποκλειστικός σκοπός της ήταν η ισοπαλία. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό άργησε καθώς σημειώθηκε στο 40ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρόσα ο Μπράβο με γυριστή κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου στο 42' με το μακρινό σουτ του Ρόσα να μπλοκάρει σταθερά ο Παπαδόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρόσα απείλησε ξανά στο 53' με σουτ, ενώ στο 66' ο Μοράρ με κόντρα έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ απ'το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 74' ο Ντίας κέρδισε πέναλτι, ανατράπηκε απ'τον Μπεν Τζεμιά, κάτι που είδε σωστά ο διαιτητής, με τον Βλάντ Μοράρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 1-0 στο 75ο λεπτό, σκόρ που ήταν και το τελικό. Τελευταία καλή φάση το δοκάρι του Ντίας στο 85', σ'ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ του Ουρουγουανού. Τελικό αποτέλεσμα 1-0, ένατη νίκη συνολικά φέτος για τον Παναιτωλικό και έκτη εντός έδρας. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Ο Δέλλας ξεκίνησε με τους : Κυριακίδη, Άργκους, Μιχάι, Μαρινάκη, Ρότσα, Τσοκάνη, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας και Μοράρ.
Ο Ρότσα έπαιξε στ'αριστερά και ο Τσοκάνης στα χαφ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλέσιο πήρε τη θέση του Ρότσα (70'), ο Γιαννιώτης μπήκε αντι του Μαρινάκη (84') και στο 90ο λεπτό ο Χαντάκιας πέρασε στη θέση του Ρόσα που ήταν απ'τους διακριθέντες της σημερινής αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός δημιούργησε 12 τελικές, ενώ η Λαμία μόλις 1!

Στο 36' υπάρχει αμφισβητούμενη φάση με τον Νίκο Μαρινάκη, φαίνεται να υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού. Γενικά η διαιτησία του Κουτσιαύτη ήταν καλή.

Για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός δε δέχεται κιτρινή κάρτα σε ολόκληρο παιχνίδι! Η Λαμία έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές απ'το 90' λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ασίγκμπα.

Ο Μοράρ έφτασε τα 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα! Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 35 βαθμούς και ο συντελεστής των γκολ του είναι 31-34.

Η επιστροφή των Μπάμπη Τεννέ και Δημήτρη Κουτρομάνου στο Αγρίνιο, συνδυάστηκε με ζεστό χειροκρότημα απ'όλο το γήπεδο. Ο Κουτρομάνος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Κόπηκαν σήμερα 1.782 εισιτήρια. Οι Warriors έδωσαν ξανά το κάτι παραπάνω στην κερκίδα!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!