Παναιτωλικός : Την Κυριακή τελευταία προπόνηση και μετά διακοπές - τελευταία νέα


Την Κυριακή 13 Μαίου ολοκληρώνονται οι προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και όλοι θα αναχωρήσουν έπειτα για τις καθιερωμένες τους διακοπές.

Αυτό που προέχει και θέλουν άμεσα να τελειώνουν στον Παναιτωλικό, είναι το θέμα του προπονητή. Είναι σίγουρο οτι Δέλλας και Παναιτωλικός θα συνεχίσουν μαζί και απλά μένουν τα τυπικά για να μπεί η υπογραφή και ν'ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες η συνέχιση της συνεργασίας τους.

Όταν ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι, θα μάθουμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στην ομάδα, ποιοι θα πωληθούν και τι μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν. Οι κινήσεις θα είναι πολύ προσεκτικές το φετινό καλοκαίρι, καθώς αυτό που βγαίνει μέσα απ'την ΠΑΕ, είναι οτι στόχος της ομάδας απ'τη νέα σεζόν είναι ο Παναιτωλικός να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πολυπόθητη έξοδο στην Ευρώπη.

Βέβαια, αναμένεται να ανακοινωθεί και η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας καθώς και τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν, κάτι όμως που θα γίνει αργότερα καθώς όπως αναφέραμε άλλα πράγματα έχουν τώρα προτεραιότητα στον Παναιτωλικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!