Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-2 : Αποκαρδιωτική εμφάνιση και φινάλε με ήττα


Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Παναιτωλικό με ήττα και πολύ κακή εμφάνιση εντός έδρας. Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 0-2 χάρη στα γκολ των Ιγκλέσιας (24') και Μανιά (79') και κατέκτησε την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα κατακτώντας την 8η θέση έχοντας 35 βαθμούς.

Το ''ματώστε την φανέλα'' που ζήτησε ο κόσμος, δεν το είδαμε ποτέ σήμερα με τους παίκτες του Παναιτωλικού να δείχνουν εντελώς αδιάφοροι και χωρίς διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν τη νίκη. Αντιθέτως ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε απ'την αρχή πάθος και θέληση για την κατάκτηση του αγώνα, κάτι που ήξερε ότι θα τον έστελνε Ευρώπη. Ο Ιγκλέσιας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 24' με γκολ έπειτα με βολ πλανέ απ'το σημείο του πέναλτι και το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με εύστοχο πλασέ του Μανιά στο 79' έπειτα από ασίστ του Τόνσο. Η ομάδα της Αρκαδίας έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με πρωταγωνιστές κυρίως τους Μανιά, Ιγκλέσιας και Τόνσο που ήταν και οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Η μοναδική καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, το τετ α τετ του Μοράρ στο 44' που έβγαλε ο Αθανασιάδης. Αποβλήθηκε ο Μοράρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα γνώρισε την 6η της ήττα εντός έδρας και συνολικά έφτασε τις 13 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ σήμερα δημιούργησε μόλις 4 τελικές έναντι 7 του Αστέρα.

Οι ενδεκάδες :
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Κυριακίδης, Άργκους, Χαντάκιας, Μαρινάκης, Ρότσα, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μοράρ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς

Αλλαγές :
(62') Mιχάι μέσα - Άργκους έξω
(72') Βασιλούδης μέσα - Χαντάκιας έξω
(73') Ντουντού μέσα - Τσιλιανίδης έξω
(82') Βακράκος μέσα - Μπεχαράνο έξω
(86') Ισνάλντο μέσα - Καλτσάς έξω
(90+2') Δουβίκας μέσα - Μανιάς έξω



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!