Παναιτωλικός : Φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης σήμερα οι νέοι (17.30)


Φιλικό τέστ δίνουν σήμερα οι νέοι του Παναιτωλικού με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης στις 17.30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στο φιλικό αυτό τέστ ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και κυρίως να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι νέοι του Παναιτωλικού, έτσι ώστε κάποιοι απ'αυτούς να διεκδικήσουν από φέτος το καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο ''Κολοσσός'' δούλεψε περίπου μία εβδομάδα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το μόνο σίγουρο είναι οτι έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα. Η ομάδα της Άρτας που φέτος παρέμεινε εύκολα στη Football League, είναι μια καλή αντίπαλος και υπολογίσιμη. Επίσης είναι ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ξεχωρίσει και κάποιους παίκτες της ΑΕ Καραϊσκάκης καθώς μεταγραφικά στην κατηγορία της Football League και συγκεκριμένα σε Έλληνες ποδοσφαιριστές έχει δοθεί σημαντική προτεραιότητα ήδη. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους.

Μετά απ'αυτό το φιλικό που ουσιαστικά επισημοποιεί το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν για τον Παναιτωλικό, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα (έως και την Παρασκευή οι ανακοινώσεις).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!