Στον μεγάλο τελικό προκρίθηκε το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου!


Το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου αφού αναδείχτηκε πρωταθλητής  Αιτωλοακαρνανίας, καλπάζει πλέον για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολικού ποδοσφαίρου λυκείων.
Αφού απέκλεισε τον πρωταθλητή Άρτας και στη συνέχεια τους πρωταθλητές Αχαΐας και Αρκαδίας, έφθασε στην τελική φάση που διεξάγεται στην Ξάνθη. Εκεί σήμερα κέρδισε στον ημιτελικό το 1ο Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς με 3-0 και πλέον θα αναμετρηθεί  με το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης.
Όπως μεταδίδει το sportsaddict.gr, στον ημιτελικό  η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να βρει τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και με τον Κοντογιάννη να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν απέναντι στην επιθετική ομάδα της Λιβαδειάς του Κομοτηναίου Χρήστου Παχούμη που ωστόσο είχε σοβαρά θέματα στην άμυνα.
Στο 23′ ο Καββαδάς έκανε το 1-0 για την ομάδα του 1ου Λυκείου Αγρινίου που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 43′ με τέρμα του Γιαννακόπουλου. Το φινάλε του πρώτου μέρους επιφύλασσε ωστόσο και μια άσχημη στιγμή για την ομάδα του ΓΕΛ Αγρινίου καθώς ο Σταθοχρηστόπουλος σε μια δυνατή κόντρα με αντίπαλο, βρέθηκε στο έδαφος με άσχημο τρόπο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ξάνθης.
Στην επανάληψη οι Βοιωτοί πίεσαν χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με τον Γιαννακόπουλο να σκοράρει εκ νέου στο 81′ και να διαμορφώνει το τελικό 3-0 που στέλνει τους Αγρινιώτες στον δρόμο του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής 11 Μαϊού στις 12:30 στο Xanthi Arena(LIVE Sportsaddict).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά.
1ο ΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Κοντογιάννης Ε., Παναγιωτίδης, Κοντογιάννης Α., Κωνσταντόπουλος, Κακαρούνας, Καββαδίας, Μπελεβώνης, Θώδης, Σταθοχρηστόπουλος(46′ Ντόκας), Γιαννακόπουλος, Τσέλιος.
1ο ΓΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Ζωγράφος, Ματσοτάι, Μίχος, Λιόντος, Πούλος, Ιωάννου, Αργυρίου, Παχούμης, Παντίσκος, Σχόρες(67′ Σολωμός), Βήχος.

sportsaddict.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!