ΑΡΘΡΟ : Η βασική ενδεκάδα του Παναιτωλικού - τα συμπεράσματα

Πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκ (2018-2019) και ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα στο Αγρίνιο με τον Ατρόμητο.




Πολλά συμπεράσματα βγήκαν απ'την προετοιμασία και τα φιλικά της ομάδας, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει αρκετές επιλογές στο ρόστερ και πολλά νεαρά παιδιά που πρόσφατα υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, νέοι ποδοσφαιριστές βγαλμένοι απ'τα σπλάχνα του Παναιτωλικού που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Οι 21 Έλληνες απ'τους 30 του ρόστερ, είναι ένα σημαντικό νούμερο που αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την ελληνοποίηση του συλλόγου, αλλά και για την προώθηση των ακαδημιών. 

Κουσιάδης, Θεοδωρόπουλος, Μιχάι, Χαντάκιας, Μαλής, Δ.Γιαννιώτης, Μύγας, Μπελεβώνης, Παρράς, Βασιλούδης, Τσιγγάρας, Νταλακούρας, Λιάβας, Η.Γιαννιώτης και Βακράκος προέρχονται από τις ακαδημίες και πλέον είναι σημαντικά μέλη της μεγάλης ομάδας. Ο Μιχάι ήδη απ'την περσινή σεζόν έχει ξεχωρίσει και το όνομά του ακούστηκε ακόμα κι από ομάδες του εξωτερικού.

Όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα η λογική λέει οτι στα περισσότερα ματς θα απαρτίζεται από τους : Κυριακίδη, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκη, Ρότσα, Πάουλο, Έρικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Μανά και Μοράρ. Βέβαια παίκτες όπως ο Χαντάκιας, ο Τσοκάνης, ο Βασιλούδης, ο Λιάβας, ο Ουίλιαν, θα διεκδικούν πολλές φορές θέση βασικού ή θα ξεκινούν ακόμα και βασικοί σε πολλά ματς. 

Από κει και πέρα υπάρχει και η επιλογή των νεαρών (Μπελεβώνης, Παρράς, Αγρόδημος, Κόκκορης, Βακράκος).

Ερωτηματικό παραμένει αν θα δούμε ακόμη έναν παίκτη μέχρι το τέλος των μεταγραφών, να ενισχύει τον Παναιτωλικό κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή που το έχει ανάγκη.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!