Πρεμιέρα : Παναιτωλικός - Ατρόμητος (19.15)



Παναιτωλικός και Ατρόμητος κοντράρονται σήμερα στο Αγρίνιο, στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-2019. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ'την ΕΡΤ.

Η ομάδα του Παναιτωλικού με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο θέλει να μπεί με το δεξί στη νέα σεζόν μπροστά στον κόσμο της και με τον ενθουσιασμό να περισσεύει. Καλό πρόσωπο στα φιλικά, ο κορμός ίδιος σε σχέση με πέρυσι (Ρόσα και Μπεχαράνο οι σημαντικότερες απώλειες), λίγες προσθήκες (ξεχώρισαν αυτές των Μανά και Έρικσον) και πολλές ευκαιρίες σε νέα και ταλαντούχα παιδιά απ'τις ακαδημίες (όπως Λιάβας και Μπελεβώνης). Δύο οι απουσίες, αλλά πολύ σημαντικές για το σημερινό παιχνίδι καθώς Μοράρ (λόγω τιμωρίας) και Ουίλιαν (τραυματίας) έμειναν εκτός.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να ξεκινήσει ο Παναιτωλικός :
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΪ, ΧΑΝΤΑΚΙΑΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΡΟΤΣΑ, ΕΡΙΚΣΟΝ, ΠΑΟΥΛΟ, ΛΙΑΒΑΣ, ΜΑΖΟΥΡΕΚ, ΜΑΝΑ, ΝΤΙΑΣ

Η ομάδα του Ατρομήτου θεωρητικά είναι πιο έτοιμη καθώς ξεκίνησε από πολύ νωρίς προετοιμασία και είχε επίσημους αγώνες λόγω του γεγονότος οτι συμμετείχε στα προκριματικά για το Europa League. Με τον Νταμίρ Κάναντι για δεύτερη σεζόν στον πάγκο ευελπιστεί να έχει μία χρονιά ανάλογη της περσινής επιτυχημένης. Κομβικοί παίκτες όπως οι Γιαννιώτης, Ντιγκινί, Ουάρντα και Ντάουντα αποτελούν παρελθόν, αλλά η ομάδα του Περιστερίου ενισχύθηκε εξίσου σημαντικά με τις προσθήκες των Μέγιερι, Γαρουφαλιά, Ενσικουλού, Μούγιακιτς και Κουλούρη.  Σήμερα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν του Κιβρακίδη που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να ξεκινήσει ο Ατρόμητος :
ΜΕΓΙΕΡΙ, ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ, ΡΙΣΒΑΝΗΣ, ΣΑΚΙΤΣ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΖΙΤΣ, ΜΑΝΣΟΝ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΟΥΜΠΙΔΕΣ, ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Το γήπεδο του Παναιτωλικού σήμερα θα έχει αρκετό κόσμο, ενώ δυναμική θα είναι και η παρουσία των οργανωμένων απ'το πέταλο!



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!