Το ΜΠΑΜ με Κλάους ο Παναιτωλικός ( ; )


Μετά τον Λουσέρο, ο Παναιτωλικός θέλει να καλύψει και το κενό που έχει στην κορυφή της επίθεσης. Μία από αυτές τις επιλογές φέρεται να είναι και ο Κλάους Αθανασιάδης.
Ο 29χρονος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Μακάμπι Χάιφα με την οποία πέτυχε 1 γκολ σε 15 εμφανίσεις, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν επί πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπου ήταν και αρχηγός για μεγάλο διάστημα (106 γκολ σε 295 εμφανίσεις)… Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έχει συνολικά 113 γκολ σε 335 εμφανίσεις, ενώ έχει περάσει «ένα φεγγάρι» και από τον Πανσερραϊκό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθανασιάδης έχει μείνει ελεύθερος από την Μακάμπι, κάτι που σημαίνει ότι η μεταγραφή του μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους.

Τον ακολούθησε στο instagram

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η κίνηση του 29χρονου επιθετικού να ακολουθήσει τον Παναιτωλικό στο instagram, αν και ο έμπειρος επιθετικός ακολούθησε άλλον λογαριασμό του Παναιτωλικού (@panetolikosfc) και όχι το επίσημο προφίλ (@panetolikos) της ομάδας!

Την ίδια ώρα, την πληροφορία επιβεβαίωνε και το gazzetta, το οποίο σε ρεπορτάζ του ανέφερε: «Ο Κλάους μιλάει με ΠΑΣ και με Παναιτωλικό. Θέλει να επιστρέψει»…
Για να δούμε αν θα ολοκληρωθεί ένα σπουδαίο deal για τον Παναιτωλικό!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!