Σήμερα το πρώτο φιλικό τεστ του Παναιτωλικού απέναντι στη Νίκη Βόλου


Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στα Χάνια Πηλίου και πριν επιστρέψει στο Αγρίνιο θα κάνει στάση στο Βόλο. Στις 6.30 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα δώσει φιλικό αγώνα με τη Νίκη Βόλου.
Είναι το πρώτο ουσιαστικό τεστ για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία έως τώρα έχει παίξει ένα δίτερμα στο Emileon με την Κ20 (4-0) και ένα στο Πήλιο με Μικτή ομάδα παικτών της περιοχής (11-0). Αναμετρήσεις που σίγουρα προσφέρονται για «ξεμούδιασμα» από το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά όχι για ουσιαστικά συμπεράσματα.
Η Νίκη Βόλου παίζει στη Γ’ Εθνική και πέρσι τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Βόλο. Θ’ ακολουθήσουν δυνατότερα φιλικά, αρχής γενομένης δύο (εντός – εκτός) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 4 και 8 Αυγούστου. Στις 11 του μήνα ο Παναιτωλικός θα παίξει στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο και στις 14 με την Παναχαϊκή στο Αγρίνιο.
Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου για το αποψινό φιλικό :
Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για την φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στις 18:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Παναιτωλικού στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η είσοδος των φίλων της Νίκης Βόλου θα γίνει από την Β’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάθονται στην σκεπαστή εξέδρα.

Η τιμή εισόδου είναι 10€  και 5€ για γυναίκες , παιδιά 13 μέχρι 18 ετών αλλά και για ανέργους. Για τα παιδιά εως 13 ετών η είσοδος θα είναι Δωρεάν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!