Οι ''κομμένοι'' του Παναιτωλικού και η βοήθεια των ''νέων''



Στο Πήλιο αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται 30 ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν, κάποιοι όμως απ'αυτούς θα κοπούν, με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίζει με την επιστροφή της ομάδας στο Αγρίνιο.

Ερωτηματικό παραμένει για το ποιοι παίκτες της Κ20 θα αποκτήσουν επαγγελματικό συμβόλαιο (Λιάβας, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Δημήτρης Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος) . Ο Σπύρος Γεωργούσης δεν προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα, ούτε καν ακολούθησε την ομάδα στο Πήλιο, κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς, μιας και θεωρείται ο πιο ταλαντούχος της γενιάς του. Στο Αγρίνιο έμειναν οι Σταματόπουλος, Κλέσιο και Μύγας, με τους δύο τελευταίους να μην υπολογίζονται και να ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Οι Κλέσιο και Μύγας ''πλήρωσαν'' την πολύ κακή χρονιά που πραγματοποίησαν πέρυσι με τον Παναιτωλικό, με τον Δέλλα να καταλαβαίνει οτι δε μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω στον νέο Παναιτωλικό της σεζόν 2018-2019.

Μαλής, Νταλακούρας, Παρράς είναι ποδοσφαιριστές που στη διάρκεια της σεζόν αναμένεται να πάρουν χρόνο και υπολογίζονται απ'τον ''Κολοσσό'' , ενώ ο Βασιλούδης αγωνιζόμενος και σε αρκετά παιχνίδια την περασμένη σεζόν, φαίνεται οτι μπορεί να κουβαλήσει περισσότερο βάρος σε σχέση με πέρυσι. Ερωτηματικό αποτελεί ο Βακράκος, ενώ ο Ηλίας Γιαννιώτης είναι ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας.

Σχόλια

  1. Χαχαχ αν ο Γεωργουση λεγόταν Νταλακουρας ή Μπελεβωνης σίγουρα θα είχε άλλη εξέλιξη στον παναιτωλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!