Μεταγραφή αεροδρομίου πραγματοποίησε ο Ναυπακτιακός!


Ήθελε να κάνει την υπέρβαση η ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα με μία μεταγραφή… αεροδρομίου και μάλιστα Βραζιλιάνο άσο ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες με πλούσιο βιογραφικό στο εξωτερικό με τις φανέλες των Maritimo (Πορτογαλία) ,Portimonense (Πορτογαλία), Corinthians(Βραζιλία), A.E. Πάφος (Κύπρο),Vilafranquense (Πορτογαλία),Bravos do Maqui (Ανγκόλα), Belenenses(Πορτογαλία), αλλά και από την Ελλάδα καθώς έχει αγωνιστεί σε δεκάδες ομάδες, όπως: ΠανθρακικόςΠαναχαϊκήΑ.Ο. ΧάλκηςΠΑΣ Λαμία 1964Τρίκαλα και Πανσερραϊκό.
Ο 33χρονος Βραζιλιάνος Μπαλού Φάμπιο Βιέιρα Αμάρο (Bulu) είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής και με την απόκτηση του η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα κάνει την υπέρβαση φέρνοντας στη Ναύπακτο έναν παίχτη που θα κάνει το κέντρο της ομάδας απροσπέλαστο και ο οποίος θα δυναμώσει πάρα πολύ το πλούσιο σε παίκτες ρόστερ της ομάδας της Ναυπάκτου.
O ποδοσφαιριστής έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου ο Γενικός αρχηγός και ταμίας της ομάδας Γιώργος Τσιμιτσέλης το περίμενε για να τον φέρει στην Ναύπακτο.

Πηγή : agriniotimes.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!