Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Χαντάκια - Σενάριο επιστροφής Παπάζογλου στον Παναιτωλικό

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκ και τα ονόματα που ακούγονται και θα ακούγονται μέχρι και το τέλος των μεταγραφών, θα είναι πάμπολλα.


Εχθές, υπήρξε η πληροφορία οτι ο Ενέα Μιχάι έχει μπεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, μιας και οι πράσινοι κοιτούν περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, καθώς έχουν περιορισμό στις μεταγραφές. Σήμερα νέα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του τριφυλλιού και για τον έτερο αμυντικό του Παναιτωλικού, τον 22χρονο Δημήτρη Χαντάκια που επίσης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου, αλλά η περίπτωσή του ενδιαφέρει κι άλλες ομάδες.


Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Τάσου Παπάζογλου που πιθανότατα αποχωρεί απ'τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς θέλει παραπάνω χρήματα για να ανανεώσει (110.000 αντί 80.000 που του προσφέρεται) και πληροφορίες αναφέρουν οτι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναιτωλικό, με την διοίκηση και τον παίκτη να έχουν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές σχέσεις.

Τέλος , όσον αφορά τους Κόκκορη και Αγρόδημο, σύμφωνα με πληροφορίες οι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει στον Παναιτωλικό, απλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ακόμα απ'τη διοίκηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!