Στάσιμος μεταγραφικά ο Παναιτωλικός - αναλυτικά όλα τα νέα


Λίγο το τηλεοπτικό, λίγο το οικονομικό, λίγο οι συγκυρίες, ο Παναιτωλικός μένει πρός το παρόν στάσιμος μεταγραφικά περιμένοντας τις εξελίξεις. 

Έως τώρα στον Παναιτωλικό υπάρχει μία ανανέωση (Τσοκάνης), ακόμη μία ανανέωση προπονητή (Δέλλας), τέσσερις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών (Ρόσα, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μπεχαράνο) και δύο μεταγραφές που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα (Κόκκορης, Αγρόδημος). Από κει και πέρα σίγουρα θεωρούνται τα επαγγελματικά συμβόλαια στους Γεωργούση, Μπελεβώνη και ίσως Πριόνα. Παίκτες όπως οι Μαλής και Γκασούκας που πέρυσι αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία δανεικοί σε Αμφίλοχο και Καλαμάτα αντίστοιχα, όπως φαίνεται θα μείνουν στην μεγάλη ομάδα και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία απ'τον Τραϊανό Δέλλα.

Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Γιώργου Μύγα μιας και δεν υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς από άλλη ομάδα (υπήρξε επαφή με τη Λαμία, αλλά τίποτα παραπάνω). Ερωτηματικό υπάρχει και για το που θα γίνει η φετινή προετοιμασία της ομάδας (Πήλιο ή Καρπενήσι), κάτι όμως που θα ανακοινωθεί σύντομα απ'την ΠΑΕ. Όσον αφορά τον Γουίλιαν φαίνεται οτι λύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά και η επιθυμία διοίκησης και παίκτη να συνεχιστεί η συνεργασία τους, θα πραγματοποιηθεί, με τον Μπαρμπόσα να ενσωματώνεται στις αρχές Ιουλίου στην προετοιμασία του Παναιτωλικού.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά στη Σούπερ Λίγκ αυτή τη στιγμή άτυπη πρωταθλήτρια θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με πέντε ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών καθώς και μία ανανέωση προπονητή! Από τέσσερις μεταγραφές έχουν πραγματοποιήσει Λαμία και Αστέρας Τρίπολης. Είναι όμως η αρχή των μεταγραφών και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα έως και το φινάλε τους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανηγύρισαν εχθές οι Βραζιλιάνοι του Παναιτωλικού!

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (video)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Συμφώνησαν οι «7» με Βασιλειάδη για ΕΡΤ!